social.sic | Aura Fundació celebra el seu 30è aniversari
La Fundació Privada Aura, dedicada a ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, va celebrar, el 16 de juliol, el seu trenta aniversari, amb un acte de celebració molt especial i emotiu amb tots els usuaris d'Aura, acompanyats de les seves famílies i amics. Aura és un client de social.sic.
social.sic, Aura, 30 anys, acte de celebració, persones amb discapacitat intel·lectual, Gerard Piqué, Monica Green,
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Aura Fundació celebra el seu 30è aniversari

La Fundació Privada Aura, dedicada a ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, va celebrar, el 16 de juliol, el seu trenta aniversari, amb un acte de celebració molt especial i emotiu amb tots els usuaris d’Aura, acompanyats de les seves famílies i amics. A més, hi van assistir diverses personalitats de les institucions i del món civil, com la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó; els representants de les entitats col·laboradores –les empreses amb “Aura”–, la cantant Monica Green o el jugador del Barça, Gerard Piqué.

Durant l’acte, es va donar la benvinguda als nous usuaris i es van lliurar diplomes de reconeixement a les persones que porten 10, 20 i 25 anys integrades en el món laboral i a les persones que s’estan formant. També es va presentar el nou vídeo d’Aura –“Con los pies en la tierra”–, interpretat pel Carlos de Pablo, i es va reconèixer i agrair la tasca a les empreses col·laboradores i a les dones fundadores d’Aura, Glòria Canals i Montse Domènech, que van rebre unes paraules de part del primer treballador d’Aura, Raul (incorporat al mercat laboral ordinari des del 1989 –Havas Media–).

Des de fa trenta anys, Aura treballa per a la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, seguint la metodologia del “Treball amb suport”. Aura és un client de social.sic.

Veure vídeo resum de l’acte de celebració dels 30 d’anys d’Aura.