social.sic | Auren celebra el dimarts 18 de juny la sessió "Avui parlem de fiscalitat: El compliance tributari i les bones pràctiques fiscals".
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
Auren, jornada, formació, compliance tributari
15923
post-template-default,single,single-post,postid-15923,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

AUREN: EL COMPLIANCE TRIBUTARI I LES BONES PRÀCTIQUES FISCALS (18.06.2019)

Auren celebra el dimarts 18 de juny la sessió “Avui parlem de fiscalitat: El compliance tributari i les bones pràctiques fiscals”.

L’acte tindrà lloc a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (C / Mallorca, 283) d’11:30 a 14:00 h.

Segons els seus organitzadors, la jornada tractarà d’explicar en què consisteix el compliance tributari com a instrument de gestió per ajudar a les empreses a prevenir els riscos tributaris.

L’accés és obert, prèvia inscripció.