social.sic | SOCIAL.SIC OFEREIX UN CURS DE FORMACIÓ A L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DINCAT
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
social.sic, socialsic, software de gestión, CRM, Tercer Sector, residencias, centros ocupaciones, centres especiales de trabajo, centros de inserción laboral, Auren, advancegroup
15545
post-template-default,single,single-post,postid-15545,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SOCIAL.SIC OFEREIX UN CURS DE FORMACIÓ A L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DINCAT

Els propers 12 i 19 de juny (dijous), social.sic impartirà un curs de formació sobre gestió d’entitats a l’Associació empresarial d’economia social Dincat. El curs, que porta per títol “Eficàcia i transparència en la gestió de les entitats”, és de caràcter eminentment pràctic i tractarà sobre el compliment normatiu de les entitats (corporate compliance), el bon govern i transparència i sobre com fer els informes de balanç social.

La sessió es celebrarà a la seu de Dincat els dos dies (c/ Joan Güell 90-92) i té una durada total de 8 hores (de 09:30 a 13:30 h.).

L’accés és obert a tothom, prèvia reserva de plaça (preu de la inscripció: 110 euros). És una formació bonificable.