social.sic | Socialsic organitza un nou esmorzar socialsic-grup d'opinió amb els seus clients
'social.sic' organitza una una nova edició dels esmorzars 'social.sic' - grup d'opinió amb alguns dels seus clients per tal de conèixer el parer dels usuaris de 'social.sic' sobre el funcionament i usos de la plataforma i per a detectar possibles millores i noves necessitats.
social.sic, esmorzar, grup d'opinió, clients
15962
post-template-default,single,single-post,postid-15962,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SOCIAL.SIC ORGANITZA UN ESMORZAR – GRUP D’OPINIÓ AMB CLIENTS

El dimecres 23 d’octubre, ‘social.sic’ va organitzar una nova edició dels esmorzars ‘social.sic’ – grup d’opinió amb alguns dels seus clients.

La trobada va servir per a conèixer el parer dels usuaris de ‘social.sic’ sobre el funcionament i usos de la plataforma i per a detectar possibles millores i noves necessitats. Durant l’esmorzar, també es van presentar les principals novetats del software i la nova etapa que ha iniciat ‘social.sic’ de la mà d’Auren, la primera firma espanyola de serveis professionals.

Els esmorzars social.sic – grup d’opinió són trobades de petit format (màxim 6 persones). Per a assistir-hi, només cal contactar amb nosaltres a través formulari de la nostra pàgina web.