social.sic | Auren celebra el dijous 12 de desembre la sessió "Tancament comptable i fiscal de l'exercici per a entitats no lucratives".
Auren celebra el dijous 12 de desembre la sessió "Tancament comptable i fiscal de l'exercici per a entitats no lucratives", en un taller obert al públic (prèvia inscripció) que se celebrarà a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
Auren, jornada, formació, tancament comptable exercici, entitats no lucratives, socialsic
15969
post-template-default,single,single-post,postid-15969,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

AUREN: TANCAMENT COMPTABLE I FISCAL DE L’EXERCICI PER A ENTITATS NO LUCRATIVES (12.12.2019)

Auren celebra el dijous 12 de desembre la sessió de formació “Tancament comptable i fiscal de l’exercici per a entitats no lucratives”.

L’acte tindrà lloc a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (c / Mallorca, 283) de 09:30 a 13:30 h.

L’objectiu de la jornada és analitzar els principals aspectes fiscals i comptables a tenir en compte en el tancament de l’exercici per part d’una entitat no lucrativa i altres consideracions d’interès, com el nou model d’informe d’auditoria.

L’accés és obert i gratuït per als clients d’Auren, prèvia inscripció.

(*) Import quota inscripció per a no clients d’Auren: 130 €/persona (Formació bonificable per la Fundació Tripartita). Aforament limitat.