social.sic | FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: EINES DE BUSINESS INTELLIGENCE I REPORTING
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
social.sic, socialsic, software de gestión, CRM, Tercer Sector, residencias, centros ocupaciones, centres especiales de trabajo, centros de inserción laboral, Auren, advancegroup
16067
post-template-default,single,single-post,postid-16067,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: EINES DE BUSINESS INTELLIGENCE I REPORTING

El proper divendres, 17 de juliol, ‘social.sic’ organitza una sessió de formació sobre eines de Business Intelligence (BI) i Reporting per a totes les seves entitats i organitzacions clientes.

La sessió, adreçada a tot l’equip humà de l’entitat que treballa amb l’eina ‘social.sic’ i necessita fer extracció i pivotatge de dades, tractarà sobre les novetats de BI i Reporting incorporades en les darreres actualitzacions del software:

  • 19 de juliol – Eines de BI i Reporting:
    • Presentació de l’eina de reporting i pivotatge de dades
    • Demostració de l’eina
    • Precs i preguntes

La sessió s’emmarca dins del cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’, engegat el mes d’abril, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats.

Consultar el programa complet del Cicle de formació ‘social.sic’ i inscripcions.