social.sic | FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: MÒDUL COMUNICACIÓ I ÚS DE MAILCHIMP
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
social.sic, socialsic, software de gestión, CRM, Tercer Sector, residencias, centros ocupaciones, centres especiales de trabajo, centros de inserción laboral, Auren, advancegroup
16057
post-template-default,single,single-post,postid-16057,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: MÒDUL COMUNICACIÓ I ÚS DE MAILCHIMP

El passat divendres, 19 de juny, ‘social.sic’ va organitzar una sessió de formació sobre comunicació i l’ús de Mailchimp amb ‘social.sic’, per a totes les seves entitats i organitzacions clientes.

En la sessió, adreçada als equips directius i de comunicació, van presentar-se les principals funcionalitats de l’eina de gestió ‘social.sic’ pel que fa a la comunicació i la creació i enviament de campanyes de marketing i comunicació a través de Mailchimp.

La sessió s’emmarca dins del cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’, engegat el passat mes d’abril, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats.

Consultar el programa complet del Cicle de formació ‘social.sic’ i inscripcions.