social.sic | FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: NOVETATS EN L’ÀMBIT DE LA INSERCIÓ LABORAL
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
social.sic, socialsic, software de gestión, CRM, Tercer Sector, residencias, centros ocupaciones, centres especiales de trabajo, centros de inserción laboral, Auren, advancegroup
16039
post-template-default,single,single-post,postid-16039,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

FORMACIÓ ‘SOCIAL.SIC’: NOVETATS EN L’ÀMBIT DE LA INSERCIÓ LABORAL

El proper divendres, 15 de maig, ‘social.sic’ organitza una sessió de formació sobre novetats en l’àmbit de la inserció laboral per a totes les seves entitats i organitzacions clientes.

La sessió, adreçada a tot l’equip humà de l’entitat que treballa amb l’eina ‘social.sic’, tractarà sobre les novetats de l’eina en l’àmbit de la inserció laboral incorporades en les darreres actualitzacions del software:

La sessió s’emmarca dins del cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’, engegat el passat mes d’abril, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats.

Consultar el programa complet del Cicle de formació ‘social.sic’ i inscripcions.