social.sic | Programa Làbora
'social.sic' - 'software' gestión tercer sector. 'social.sic' es un 'software' de gestión para entidades del tercer sector que permite unificar toda la gestión del centro en una misma plataforma en la nube. 'social.sic' permite mejorar el seguimiento del usuario y simplificar los procesos internos de trabajo de la entidad. Con ‘social.sic’, podrás: mejorar la gestión interna del centro, hacer un seguimiento personalizado de los usuarios (datos personales, grupos de apoyo, itinerarios, medicación, etc.), generar calendarios de los profesionales, elaborar memorias anuales, gestionar subvenciones y ayudas, y mucho más.
social.sic, socialsic, software de gestión, CRM, Tercer Sector, residencias, centros ocupaciones, centres especiales de trabajo, centros de inserción laboral, Auren, advancegroup
15808
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15808,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Programa Làbora

Categoria
Inserció laboral
PERSONES ATESES

6.225 (2018)

PERSONES CONTRACTADES

1.755 (2018)

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Implementació de la plataforma social.sic per al desenvolupament del Programa Làbora.

El Programa Làbora treballa per al foment de l’ocupació i apropa les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. El projecte facilita que les organitzacions i les empreses tinguin accés a una borsa de candidatures on trobar la persona que s’ajusta millor a les seves necessitats de contractació laboral, vinculant l’empresa a un programa amb compromís i responsabilitat social que afavoreix la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Es tracta d’un projecte de ciutat de cooperació publicosocial liderat per l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, juntament amb Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT) i la Creu Roja.