social.sic | Socialsic llança la tercera edició del cicle gratuït de sessions de formació online per a conèixer més a fons l'eina de gestió per a entitats d'iniciativa i economia social social.sic
Per tal d'ajudar les entitats d’iniciativa i economia social a millorar la gestió i el seu dia a dia, ‘social.sic’ llança el tercer cicle gratuït de sessions de formació online per a clients, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats.
social.sic, formació, cicle, sessions de formació
16196
post-template-default,single,single-post,postid-16196,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

‘SOCIAL.SIC’ LLANÇA EL III CICLE GRATUÏT DE FORMACIÓ ‘ONLINE’ PER A CLIENTS

‘social.sic’ llança la 3a edició del Cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats. El principal objectiu d’aquestes formacions és ajudar les entitats d’iniciativa i economia social clientes de ‘social.sic’ a millorar la gestió dels centres i el seu dia a dia.

Les sessions se celebraran de manera telemàtica (Microsoft Teams) el 3r divendres de cada mes, de març a juliol, de 10:00 a 10:45 hores. 

La primera sessió tindrà lloc el proper divendres, 19 de març, de 10:00 a 10:45 h, i tractarà sobre el Mòdul de Processos (Workflows – Fluxos de treball).

Calendari de sessions programades:

  • 19 de març: Mòdul de Processos
  • 16 d’abril: Mòdul de Comunicació (Mailchimp)
  • 21 de maig: Mòdul de plantilles, formats d’impressió
  • 18 de juny: Eines de Business Intelligence i Reporting
  • 16 de juliol: Gestió de cursos

(*) Consultar el Programa complet del III Cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’.

El cicle és gratuït per a tots els participants (clients de l’eina de gestió del tercer sector ‘social.sic’), prèvia inscripció.