social.sic | Socialsic llança la segona edició del cicle gratuït de sessions de formació online per a conèixer més a fons l'eina de gestió per a entitats d'iniciativa i economia social social.sic
Per tal d'ajudar les entitats d’iniciativa i economia social a millorar la gestió i el seu dia a dia, ‘social.sic’ llança el segon cicle gratuït de sessions de formació online per a clients, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats.
social.sic, formació, cicle, sessions de formació
16099
post-template-default,single,single-post,postid-16099,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

‘SOCIAL.SIC’ LLANÇA EL II CICLE GRATUÏT DE FORMACIÓ ‘ONLINE’ PER A CLIENTS

Coincidint amb l’inici del nou curs, ‘social.sic’ llança la 2a edició del Cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’, per a conèixer més a fons l’eina i totes les seves funcionalitats i possibilitats. El principal objectiu d’aquestes formacions és ajudar les entitats d’iniciativa i economia social clientes de ‘social.sic’ a millorar la gestió dels centres i el seu dia a dia.

Les sessions se celebraran de manera telemàtica (Microsoft Teams) el 3r divendres de cada mes, de setembre a desembre, de 10:00 a 10:45 hores. 

La primera sessió tindrà lloc el proper divendres, 18 de setembre, de 10:00 a 10:45 h, i tractarà sobre Comunicació i l’ús de Mailchimp:

Calendari de sessions programades:

  • 18 de setembre: Comunicació i l’ús de Mailchimp
  • 16 d’octubre: Eines de Business Intelligence (BI) i Reporting
  • 20 de novembre: Novetats en l’àmbit de la Inserció laboral (portal web d’ofertes)
  • 18 de desembre: Gestió de cursos

(*) Consultar el Programa complet del II Cicle gratuït de sessions de formació online ‘social.sic’.

El cicle és gratuït per a tots els participants (clients de l’eina de gestió ‘social.sic’), prèvia inscripció.