social.sic | Socialsic organitza un webinar de presentació de social.sic per tal explicar les funcionalitats i aplicacions principals de l'eina
Per tal d'ajudar les entitats d’iniciativa i economia social a millorar la gestió i el seu dia a dia, ‘social.sic’ organitza un webinar per tal d'explicar les principals funcionalitats i aplicacions de l'eina.
social.sic, formació, presentació de social.sic, funcionalitats, gestió
16026
post-template-default,single,single-post,postid-16026,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SOCIAL.SIC ORGANITZA UN WEBINAR DE PRESENTACIÓ DE L’EINA

Per tal d’ajudar les entitats d’iniciativa i economia social a millorar la gestió i el seu dia a dia, ‘social.sic’ organitza un webinar de presentació de l’eina, per a explicar les seves funcionalitats i aplicacions.

‘social.sic és una eina de gestió específica per al tercer sector, que permet unificar tota la gestió del centre en una mateixa plataforma al núvol. ‘social.sic’ millora l’atenció i el seguiment de l’usuari, amb una planificació ordenada dels recursos disponibles i una millor comunicació entre àrees (veure totes les funcionalitats de social.sic.).

El webinar de ‘social.sic’ és obert a tothom (prèvia inscripció) i tindrà lloc aquest dimecres (29 d’abril), de 10:00 a 11:00 hores.