social.sic | Socialsic organitza la sessió "Ets una entitat d'economia social i necessites un software de gestió?"
El proper divendres, 9 d'abril, Auren i ‘social.sic’ organitzen el webinar "Ets una entitat d'economia social i necessites un software de gestió?". 
social.sic, formació, software de gestió, entitats d'economia social, tercer sector, sessions de formació
16227
post-template-default,single,single-post,postid-16227,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Webinar “Ets una entitat d’economia social i necessites un software de gestió?”

El proper divendres, 9 d’abril, Auren i ‘social.sic’ organitzen el webinar “Ets una entitat d’economia social i necessites un software de gestió?”. 

La sessió s’adreça a tot l’equip humà de les entitats d’iniciativa i economia social (residències, centres especials de treball, centres ocupacionals, etc.), que treballen en l’àrea de direcció, administració i gestió. Servirà per conèixer a fons ‘social.sic’, eina de gestió específica per al tercer sector, que permet unificar tota la gestió del centre en una mateixa plataforma al núvol, amb un manteniment sempre actualitzat i el màxim nivell de seguretat.

El webinar és gratuït per a tots els participants, prèvia inscripció.